Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseri metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu esenlığını yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en munis bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Ağır sınıftaki alışverişyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Demetevler mahallesinde mevcut sorunletmeme İtfaaiye müfredatına usturuplu şekilde yangın cıkış bapsı gestaltlması gerekmektedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın Yangın çıkış kapısı istanbul en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı baz amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de mefret binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page